Voor alle up to date informatie kan u HIER terecht


Alles wat u moet weten over Euphony

Euphony staat bekend als een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande en aantrekkelijk geprijsde diensten voor telecommunicatie en energie. Euphony evolueert voortdurend, met één duidelijk doel voor ogen: zowel particulieren als bedrijven snel, eenvoudig en zo voordelig mogelijk toegang bieden tot de voorzieningen waarvan ze dagelijks gebruikmaken. Via Euphony kan u aanzienlijk besparen op uw kosten voor vaste en mobiele telefonie, internettoegang, elektriciteit en aardgas.

Binnen de vrijgemaakte markten van de 21ste eeuw is de consument mondiger en beter geïnformeerd dan ooit tevoren. De bewuste gebruiker maakt keuzes die zelden door technologie zijn geïnspireerd, maar vooral waardering uitdrukken voor vernieuwing, servicegerichtheid en een tastbaar prijsvoordeel.

Deze inzichten laten Euphony toe zich te onderscheiden in een omgeving waar de 'oude' manier van zakendoen niet langer volstaat.

Euphony bedient vandaag meer dan 860.000 particuliere en commerciële klanten (gespreid over 8 landen) met producten voor vaste lijn telefonie, mobiel bellen, belkaarten, internettoegang, internettelefonie en energie.

Wie is Euphony ?

Euphony is sinds mei 2000 actief in België en biedt telecommunicatie- en energiediensten van hoge kwaliteit aan tegen competitieve prijzen, zowel aan particulieren als ondernemingen. Euphony kan hierbij rekenen op samenwerkingsverbanden met solide partners als Mobistar en Luminus. Inmiddels besparen ruim een half miljoen tevreden klanten dankzij Euphony op diensten die ze iedere dag gebruiken.

Onze reclame? Tevreden klanten

In plaats van potentiële klanten te bombarderen met peperdure publiciteitscampagnes, stapels reclamefolders of agressieve televerkoop, rekent Euphony op mond-tot-mondreclame door tevreden gebruikers. De daarmee uitgespaarde middelen worden rechtstreeks geïnvesteerd in zo voordelig mogelijke tarieven. Door te praten over Euphony helpt u dus niet enkel uw familie, vrienden en collega?s om net als u te besparen, maar helpt u ons om onze prijzen nog verder te drukken.

Onze troef? Een persoonlijke aanpak

Om optimaal tegemoet te komen aan uw behoeften is een persoonlijke aanpak nodig. Euphony zorgt ervoor dat een specialist terzake u persoonlijk, gratis en geheel vrijblijvend komt inlichten over uw verschillende besparingsmogelijkheden. Op deze manier beschikt u meteen over uw eigen aanspreekpunt bij Euphony, waar u steeds bij terecht kan als u bijkomende informatie wenst.